Pop Brixton is going eco-Viking for the winter

Sustainable design studio Upcircle used refurbished furniture, empty coffee sacks and felt flags to turn Pop Brixton into a “Viking longhouse”

The south London community space –  which includes offices, studios, cafes and food kiosks – has been freshly decked out using recycled and re-used materials. Local studio Upcircle worked to a Viking longhouse theme to create a space that would invite people in.

“We analysed the Vikings’ architecture to understand what were the main activities that happened in the space, the layout and how we could translate it into Pop Brixton,” the studio told CR. “This type of construction aims to unite the community to shelter, eat, drink and tell stories. And it was the main functions that we had to implement in our design.”

Why do I need to register?

Every month, hundreds of thousands of people visit us here on our website. The more we know about our visitors, the better and more relevant content we can provide for them. And, yes, knowing our audience better helps us find commercial partners too. We just ask you to provide a few details about yourself and what you do. Don't worry, we won't share your information with anyone, unless you give us permission to do so. In return you can:

Submit your work

Send us your latest projects, which we will review and consider to be featured on our website or in the print magazine.

Receive our newsletter

Get the latest creative insight and inspiration delivered straight to your inbox, in a newsletter curated by the CR editorial team.

Subscribe for more from CR

Subscribe to Creative Review to access all our premium online content, the digital archive which includes over 400 issues of the magazine and much more.

WRITER

Worthing

CREATIVE DESIGNER – BRAND

Maidenhead, Berkshire